Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα & Συστήματα Μικροφίλτρανσης

Ενεργά φίλτρα

Φίλτρο άνω πάγκου Proton με...

Φίλτρο άνω πάγκου Proton με ανταλλακτικό...

90,00 €

Το ελληνικό φίλτρο άνω πάγκου Proton τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται απευθείας με τη βρύση. Συνοδεύετε από ανταλλακτικό φίλτρο της επιλογής σας Proteas Ultra 0,5μm(Heavy Metals) / Proteas SM CTO 5μm

     

Φίλτρο κάτω πάγκου DP DUO απευθείας σύνδεσης στη βρύση της κουζίνας

Φίλτρο κάτω πάγκου DP DUO απευθείας σύνδεσης...

68,00 €

Ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου δύο σταδίων 10'' απευθείας σύνδεσης στην παροχή κρύου νερού της οικιακής βρύσης. Τοποθετείται εύκολα κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας με απευθείας σύνδεση μεταξύ παροχής κρύου νερού και μπαταρίας της κουζίνας χωρίς τρύπημα του πάγκου.

M3 - EcoSoft

M3 - EcoSoft

90,00 €

Το M3 - EcoSoft είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης , χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10''  (τα standard της παγκόσμιας αγοράς).Έτσι,ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει αλλα και να συντηρεί το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

Φίλτρο Πάγκου Eνεργού Άνθρακα Depural της Atlas

Φίλτρο Πάγκου Eνεργού Άνθρακα Depural της Atlas

44,00 €

Το Φίλτρο Πάγκου Eνεργού Άνθρακα Depural της Atlas είναι ένα πλήρες σύστημα φίλτρανσης νερού οικιακής χρήσης για τοποθέτηση πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

DigiPure 9000s

DigiPure 9000s

87,00 €

Το DigiPure 9000S είναι εύχρηστο και κομψό φίλτρο νερού που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα.

Θα σας απαλλάξει από το οικονομικό βάρος των εμφιαλωμένων νερών προσφέροντας σας ποιοτικό νερό, εύκολα, γρήγορα και κυρίως αξιόπιστα.