01. Γενικοί Όροι

Το pure-fresh2o.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πωλήσεων φίλτρων νερού μέσω του Διαδικτύου και του ιστότοπου pure-fresh2o.gr της εταιρείας με επωνυμία Α. ΑΒΔΟΥΛΟΣ Ν. ΡΙΖΟΣ PURE FRESH2O Ο.Ε. με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής, Αναγεννήσεως 12Α, ΑΦΜ 801889865 της ΔΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΓΕΜΗ 165248303000 και στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2114066254, email info@pure-fresh2o.gr.

Το pure-fresh2o.gr έχει σκοπό να παρέχει στον πελάτη τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την κουζίνα του, κάνοντάς την μοναδική. Διαρκής προσπάθεια της εταιρείας είναι η αναζήτηση νέων, εξειδικευμένων και πρωτοπόρων λύσεων, ποιότητας, καλύτερων τιμών και η συνεχής υποστήριξη πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στον πελάτη.

Η πλοήγησή σας στο pure-fresh2o.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. 

To pure-fresh2o.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλοήγησης στον ιστότοπό του και των συναλλαγών που γίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τον ιστότοπο, για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους αυτούς. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να αλλάξει, προσαρμόσει ή σταματήσει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.

02. Τρόποι πληρωμής / εξόφλησης

Η πληρωμή της παραγγελία σας στο pure-fresh2o.gr μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

α) Χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

Τα στοιχεία της κάρτας δεν γίνονται γνωστά στο pure-fresh2o.gr, παρά μόνο στην τράπεζα, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας. 

Η χρέωση στην κάρτα σας καταγράφεται με δικαιούχο την Α. ΑΒΔΟΥΛΟΣ Ν. ΡΙΖΟΣ PURE FRESH2O Ο.Ε., την εταιρία που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί το pure-fresh2o.gr. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το pure-fresh2o.gr λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο λογαριασμός της ίδιας πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

β) Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον Αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα - κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρείας είναι:

Alpha Bank IBAN: GR2501401590159002002020895

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος IBAN: GR1301101330000013300846972

Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR8801710460006046163278598

Δικαιούχος λογαριασμού: Α. ΑΒΔΟΥΛΟΣ Ν. ΡΙΖΟΣ PURE FRESH2O Ο.Ε.

Στα στοιχεία καταθέτη πρέπει να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή και ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται εν συνεχεία ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση info@pure-fresh2o.gr.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ χρέωση εμβάσματος επιβαρύνει τον καταθέτη και όχι την εταιρεία μας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί. 

Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

γ) Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας. Ο πελάτης που επιλέγει την αντικαταβολή, επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση 2€.

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2, τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με την χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου (πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι (PayPal), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ).

δ) Μετρητά στο κατάστημα κατά την παραλαβή

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2, τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με την χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου (πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι (PayPal), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ).

03. Τρόποι αποστολής / παραλαβής

Αποστολή με courier

α) Οι αποστολές γίνονται με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και το κόστος αποστολής διαμορφώνετε με την αγορά των προϊόντων .

β) Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ

γ) Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή από το κατάστημά μας 

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε Παραλαβή από το κατάστημα. Μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία της παραγγελίας σας θα λάβετε σχετική ενημέρωση (sms ή email) προκειμένου να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Αναγεννήσεως 12Α, Μεταμόρφωση. Παραλαβές γίνονται Δευ-Σαβ (09:00-14:00), Τρι-Πεμ-Παρ (09:30-14:00 / 17:30-21:00) 

Οι παραγγελίες παραμένουν ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, μετά το πέρας των οποίων ακυρώνονται.

04. Επιστροφές

Εφόσον παραλάβετε τα προϊόντα και για οποιονδήποτε λόγο δεν σας κάνουν, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους και να κάνετε αλλαγή σε  προϊόν  /χρώμα κτλ ή επιστροφή χρημάτων. Αν έχετε παραλάβει ελαττωματικό προϊόν ή διαπιστώσατε οποιοδήποτε λάθος που αφορά την παραγγελία σας, παρακαλούμε καλέστε μας άμεσα στο 2114066254 ή στείλτε μας email στο info@pure-fresh2o.gr

Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, πριν κάνετε οποιαδήποτε άλλη κίνηση, έτσι ώστε να μας ενημερώσετε τι πρόκειται να επιστρέψετε και γιατί. Επίσης η εξυπηρέτηση πελατών μας, θα δεσμεύσει άμεσα το προϊόν της αλλαγής σας  ώστε να μην εξαντληθεί μέχρι να παραλάβουμε την επιστροφή σας. Δείτε αναλυτικά την ενότητα «Διαδικασία Επιστροφών» παρακάτω.

Τόσο οι αλλαγές όσο και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται αφού πρώτα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην έδρα μας και εφόσον τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω.

Αλλαγή (είδος)

Τα έξοδα για αλλαγές είναι αντίστοιχο του κόστους αποστολής και περιλαμβάνουν την επιστροφή σας και την νέα αποστολή της αλλαγής από εμάς. Πληρώνονται όταν παραλαμβάνετε την αλλαγή σας. Αν τα προϊόντα που επιλέξετε για την αλλαγή σας είναι μικρότερης αξίας από τα αρχικά, τότε τα έξοδα αλλαγής αφαιρούνται και αν  εξακολουθεί να υπάρχει υπόλοιπο, γίνεται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή το ποσό πιστώνεται για μελλοντική σας παραγγελία.

05. Επιστροφές χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε την αρχική σας παραγγελία. Αν ήταν με κατάθεση, τότε η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικού. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν.

Αν η αρχική πληρωμή είχε γίνει με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα ή Paypal, τα χρήματα θα επιστραφούν εκεί αντίστοιχα.

Από την στιγμή που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας , σε 4-6 εργάσιμες μέρες γίνεται η επιστροφή των χρημάτων. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι επιστροφές ελέγχονται από το αντίστοιχο τμήμα για την ακεραιότητα των επιστρεφόμενων προϊόντων. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιο προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ο πελάτης ενημερώνεται ότι η επιστροφή δεν είναι εφικτή και σε αυτή την περίπτωση γίνεται επιστροφή των ειδών στον πελάτη με επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων.  Μετά την επιστροφή χρημάτων ενημερώνεστε για αυτό με email ή τηλεφωνικά.

Κόστος Επιστροφής

Αν επιστρέψετε παραγγελία που αρχικά είχε δωρεάν μεταφορικά, θα σας επιστραφεί η αξία των προϊόντων έχοντας αφαιρέσει το κόστος των μεταφορικών που είναι η αξία των 2 αποστολών (της αρχικής αποστολής και επιστροφής.

Διαδικασία Επιστροφών

Αφού έχετε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για να δηλώσετε την αλλαγή σας, μπορείτε να προχωρήσετε με την διαδικασία επιστροφής.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επιστρέψετε την παραγγελία σας:

α) τοποθετήστε μέσα στο δέμα την Απόδειξη αγοράς.

β) Συσκευασία: Συσκευάστε προσεκτικά, όπως ήταν όταν τα παραλάβατε. Τοποθετήστε τα επιστρεφόμενα προϊόντα μέσα στην συσκευασία με την οποίο εστάλησαν, και έπειτα στο κουτί. Μην αφαιρείτε τα εσωτερικά  χαρτιά, ταμπελάκια κτλ. Θα πρέπει όλα να είναι στην αρχική τους κατάσταση.

γ) Αποστολή: Οι επιστροφές γίνονται ΜΟΝΟ με την Γενική Ταχυδρομική. Μπορείτε να παραδώσετε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα τους, είτε να κανονίσετε παραλαβή από το χώρο σας, καλώντας την κούριερ. Μπορείτε να βρείτε εδώ ένα κατάστημα που σας εξυπηρετεί: https://www.taxydromiki.com ή καλέστε στο Πανελλαδικό τηλέφωνο Γενική Ταχυδρομική +30 210 4851100

Η αποστολή γίνεται με δική μας χρέωση (χρέωση παραλήπτη)  στην διεύθυνση: Αναγεννήσεως 12Α, Μεταμόρφωση ΤΚ 14452

Σε περίπτωση επιστροφής με οποιαδήποτε άλλη κούριερ, τα έξοδα επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρίας μας ή ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης δεν χρεώνεται με έξοδα αλλαγής.

06. Ακυρώσεις

Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλλεί ακόμα, μπορείτε να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο είτε με σχετικό γραπτό αίτημά σας στο info@pure-fresh2o.gr είτε τηλεφωνικά στο 2114066254

07. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου pure-fresh2o.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, κτλ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της pure-fresh2o.gr  επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταποίηση του περιεχομένου για οποιονδήποτε λόγο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια ή έγκριση της pure-fresh2o.gr.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το pure-fresh2o.gr, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του pure-fresh2o.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα pure-fresh2o.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

08. Περιορισμός Ευθύνης

Το pure-fresh2o.gr παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά δεν ευθύνεται για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή τη μη εκτέλεση της παραγγελίας τους ή για τη μη έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσεως από επισκέπτες της ιστοσελίδας ή για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων σε προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

Το pure-fresh2o.gr δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων του, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του σχετικά με τη μη διαθεσιμότητά τους.

To pure-fresh2o.gr φροντίζει για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναγράφονται στον ιστότοπο pure-fresh2o.gr, διατηρεί, όμως την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

09. Προσωπικά δεδομένα

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς.

Σας δηλώνουμε ότι το pure-fresh2o.gr με έδρα την Αναγεννήσεως 12Α, Μεταμόρφωση ΤΚ 14452, συμμορφώνεται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (General Data Protection Regulation, GDPR) για τη μέγιστη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. O GDPR είναι ο πλέον πρόσφατος κανονισμός της ΕΕ με αντικείμενο τη θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το pure-fresh2o.gr δεν απευθύνεται σε παιδιά και ανήλικους κάτω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

10. Διαφορά τιμής

Οι τιμές που βλέπετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αφορά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ τις Online αγορές.

Οι τιμές στο κατάστημα ενδέχεται να διαφέρουν απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σκοπός Επεξεργασίας:

Η συλλογή και η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την εκτέλεση και υποστήριξη των παραγγελιών σας, την επικοινωνία μας μαζί σας και την καλύτερη εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Πιο συγκεκριμένα:

01. Εκτέλεση και υποστήριξη των παραγγελιών σας

Προκειμένου να μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες σας, να τις εκτελούμε και να σας υποστηρίζουμε μετά την πώληση, χρειαζόμαστε τα παρακάτω δεδομένα σας:

α) Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας

β) Αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου προκειμένου να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας. Στην περίπτωση κινητού τηλεφώνου σας ενημερώνουμε και με μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

γ) Το όνομα και το επίθετό σας προκειμένου να σας παραδοθεί η παραγγελία σας και να σας εξυπηρετήσουμε μετά την πώληση. Εφόσον ζητήσετε έκδοση τιμολογίου, χρειαζόμαστε επίσης ΑΦΜ, ΔΟΥ και Επάγγελμα για την έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού.

δ) Τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας προκειμένου να παραλάβετε στο χώρο που επιθυμείτε.

02. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους:

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό μέλους στην ιστοσελίδα μας. Με τη δημιουργία λογαριασμού μέλους μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας χωρίς να χρειάζεται να καταχωρείτε κάθε φορά τα στοιχεία σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε  online την εξέλιξη της τρέχουσας παραγγελία σας, να ανατρέχετε στο ιστορικό παραγγελιών σας, και να επεξεργάζεστε τη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα (wishlist).

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους χρειαζόμαστε τα ίδια στοιχεία που σας ζητάμε και για την καταχώρηση παραγγελίας και σκοπός επεξεργασίας τους παραμένει ο ίδιος με το σκοπό για την εκτέλεση και υποστήριξη παραγγελιών. Επιπλέον, χρειάζεται να καταχωρήσετε ένα username και τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας για να έχετε αποκλειστικά μόνο εσείς πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Για τη διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του κωδικού σας από τρίτα πρόσωπα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς δεν ευθυνόμαστε για την χρήση του από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το κωδικό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία του.

03. Στοιχεία Καρτών Πληρωμής (Πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες):

Για την πληρωμή παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η καταχώρηση των στοιχείων τους γίνεται με την αυτόματη μετάβασή σας στο ασφαλές περιβάλλον του τραπεζικού ιδρύματος και τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται ποτέ γνωστά σε εμάς και επομένως ούτε επεξεργάζονται ούτε φυλάσσονται από το pure-fresh2o.gr.

04. Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων:

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας βασιζόμενοι σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω νομικές βάσεις :

α) όπως απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό, για την απόδειξη των παραγγελιών σας, για την μετά την πώληση υποστήριξη, για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις παραγγελίες σας και γενικά όπου είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων

β) όπως απαιτείται για τα δικά μας έννομα συμφέροντα (ή τρίτων), συμπεριλαμβανομένων των συμφερόντων μας για την παροχή πρωτοποριακών, εξατομικευμένων, ασφαλών και κερδοφόρων υπηρεσιών στους χρήστες και τους συνεργάτες μας, εκτός αν τα δικά σας συμφέροντα ή θεμελιώδη δικαιώματα ή θεμελιώδεις ελευθερίες που υπαγορεύουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων υπερισχύουν των εν λόγω συμφερόντων.

γ) όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς

δ) σύμφωνα με τη συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ.

05. Επεξεργασία δεδομένων σας από τρίτους:

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είναι σημαντικές. Με κανένα τρόπο δεν θα εκμεταλλευτούμε τις πληροφορίες σας ή θα διαβιβάσουμε αυτές σε τρίτους εκτός της εταιρίας μας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, παρά μόνο στις περιπτώσεις που σημειώνονται στην παρούσα Πολιτική. Η δε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα- συνεργάτες μας τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της εταιρείας.

Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με ορισμένες τρίτες εταιρείες, οι οποίες ενεργούν κατ’ εντολή μας (εκτελούντες την επεξεργασία) παρέχοντας μας υπηρεσίες μεταφοράς/ διανομής, hosting και μαζικής αποστολής email κλπ με σκοπό την παροχή βέλτιστης υπηρεσίας προς εσάς. Η εταιρεία μας διασφαλίζει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους συνεργάτες-τρίτες εταιρείες με συμβατικές ρήτρες περιορισμού του σκοπού επεξεργασίας και τήρησης των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ορθή και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

06. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης:

Σχετικά με το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων, όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

07. Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα:

Ως φυσικό πρόσωπο, με τα παρακάτω δικαιώματα, έχετε εσείς τον έλεγχο σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Συγκεκριμένα, σας αναγνωρίζονται και διασφαλίζονται τα παρακάτω δικαιώματά σας:

α) Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης για το πώς συλλέγονται και πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα

β) Δικαίωμα πρόσβασης  στα προσωπικά δεδομένα

γ) Δικαίωμα διόρθωσης ή τροποποίησης προσωπικών δεδομένων

δ) Δικαίωμα διαγραφής προσωπικών δεδομένων σας

ε) Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

ζ) Δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων

η) Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

θ) Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας, δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησής της.

Δείτε τα προσωπικά σας δεδομένα εδω

Τα παραπάνω δικαιώματά σας περιορίζονται από τον νόμο και ενδέχεται να μην πρέπει να εκπληρώνονται από εμάς υπό συγκεκριμένες συνθήκες (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας κλπ).

Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω email στο info@pure-fresh2o.gr ή μέσω επιστολής στη διεύθυνση Αναγεννήσεως 12Α, Μεταμόρφωση ΤΚ 14452.

Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ): www.dpa.gr,  Λ.Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr.

08. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων:

Δεσμευόμαστε για την προστασία των πληροφοριών σας και έχουμε λάβει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να προστατέψουμε τις πληροφορίες σας από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, πρόσβαση ή κατάχρηση. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. Δεσμευόμαστε ότι οποιαδήποτε τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων αναφέρεται άμεσα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένου Προσωπικού Χαρακτήρα και στα φυσικά πρόσωπα με απευθείας ενημέρωση ή δημόσια ανακοίνωση.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου:

Όλες οι μελλοντικές αλλαγές της Πολιτικής Απορρήτου που εφαρμόζουμε θα δημοσιεύονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Συνεπώς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές.

10. Πολιτική και χρήση Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του χρήστη, όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του χρήστη. Με την χρήση αυτή, το site είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του χρήστη στο site, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

Με την αποδοχή των όρων χρήσης του ιστότοπου και την πλοήγηση του χρήστη σε αυτόν, ο χρήστης συναινεί στη δημιουργία και χρήση τους. Εάν ωστόσο ο χρήστης δεν επιθυμεί τη χρήση των cookies μπορεί είτε να τα απενεργοποιήσει, είτε να αποφύγει την πλοήγηση του στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον Δικτυακό μας Τόπο;

H χρήση των cookies στη διαδικτυακή μας πλατφόρμα αποσκοπεί στη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του διαφημιστικού και προωθητικού περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας.

Περαιτέρω, τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαμόρφωση αθροιστικών στατιστικών, οι οποίες μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον Ιστότοπο, προκειμένου να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, προκειμένου να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, πέραν των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Οι κατηγορίες cookies, οι οποίες χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό μας, είναι οι κάτωθι.

α) Αναγκαία cookies

Ως τέτοια κρίνονται εκείνα, τα οποία είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της διαδικτυακής μας πλατφόρμας, επιτρέποντάς σας να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της αποτελεσματικά. Δίχως αυτά δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία της. Τα εν λόγω cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα.

β) Cookies Προτιμήσεων

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη, όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή, προκειμένου να παρέχει προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες, τις οποίες συλλέγουν τα εν λόγω cookies είναι ανώνυμες και δεν παρακολουθούν την περιήγησή σε άλλους ιστότοπους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή περαιτέρω υπηρεσιών, οι οποίες έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως η προβολή βίντεο ή η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

γ) Cookies επιδόσεων (Στατιστικά)

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες ως προς τον τρόπο, με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, όπως λόγου χάρη ποιες ενότητες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από αυτές.

Αυτού του είδους τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων του ιστοτόπου.

δ) Cookies προωθητικού χαρακτήρα

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προώθηση εμπορικού περιεχομένου, το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την καταγραφή της αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Μία ακόμη σημαντική λειτουργία τους είναι το γεγονός ότι μας επιτρέπουν να διαπιστώσουμε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί, ώστε να καθορίσουμε ποιά ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά, προκειμένου να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες, οι οποίοι σας προώθησαν σε εμάς.

ε) Third Party cookies

Αυτά τα cookies τοποθετούνται από συνεργάτες, στους οποίους διαφημιζόμαστε, για λογαριασμό μας. Με αυτά τα cookies συλλέγονται δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται από τους συνεργάτες μας, προκειμένου να εξάγουν στατιστικά συμπεράσματα και να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μας.

Πώς να ελέγξετε τα cookies;

Εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλέσετε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή στη συσκευή σας, να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.

Το τμήμα «βοήθεια» στο πρόγραμμα περιήγησής σας θα σας παράσχει πληροφορίες για το πως μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις των cookies σας. Δείτε πως λειτουργεί αυτό για το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης στις εξής διευθύνσεις:

Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/gp/cookies/en

Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Adobe (flash cookies): http://www.adobe.com/security/flashplayer/articles/lso/

Απενεργοποιώντας τα cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσής σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες. Επιπλέον ενδέχεται να επηρεαστεί η απόδοση και η λειτουργικότητα του διαδικτυακού τόπου.

Ποιά είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε τα δικαιώματα:

α) Πρόσβασης στα δεδομένα σας

β) Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας

γ) Φορητότητας των δεδομένων σας

δ) Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας

ε) Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας

ζ) Άρσης της συγκατάθεσης σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

η) Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας.

Όλα τα παραπάνω δικαιώματά σας, καθώς επίσης και το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, έχετε τη δυνατότητα να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω email στο info@pure-fresh2o.gr. Περαιτέρω, μπορείτε να αποστείλετε ταχυδρομικά το αίτημά σας στην Εταιρεία, η οποία είναι και ο νόμιμος Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας ή να έρθετε σε επικοινωνία με τους Υπεύθυνους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Αβδουλός Άγγελος και Νικόλαος Ρίζος, νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας pure-fresh2o.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας 2114066254, email επικοινωνίας  info@pure-fresh2o.gr

11. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου:

Όλες οι μελλοντικές αλλαγές της Πολιτικής Απορρήτου που εφαρμόζουμε θα δημοσιεύονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Συνεπώς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές.

12. Υποχρεώσεις Χρήστη

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου του pure-fresh2o.gr  πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζεται ή εμποδίζεται η χρήση του από τρίτους. Ο χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τον ιστότοπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που να έχουν προσβλητικό χαρακτήρα ή που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ' αυτόν.

O χρήστης επιβαρύνεται με όλα τα τυχόν έξοδα επικοινωνίας του με την εταιρεία μας. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι το τηλέφωνο και το ταχυδρομείο.

13. Επίλυση Διαφορών

Σχετικά με οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη χρήση του pure-fresh2o.gr, και εφόσον δεν καταστεί δυνατή η διευθέτησή της απευθείας με συναινετικό τρόπο, αρμόδια για την επίλυσή της είναι τα Δικαστήρια της πόλης των Αθηνών. 

Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται η λύση του εξωδικαστικού συμβιβασμού και συγκεκριμένα η εφαρμογή της ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage.