Τρόποι εξόφλησης

Αναλυτικά:

01. Χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.  Τα στοιχεία της κάρτας δεν γίνονται γνωστά στο pure-fresh2o.gr, παρά μόνο στην τράπεζα, η οποία και θα επεξεργαστεί την οικονομική συναλλαγή της παραγγελίας σας.  Η χρέωση στην κάρτα σας καταγράφεται με δικαιούχο τον Α. ΑΒΔΟΥΛΟΣ Ν. ΡΙΖΟΣ PURE FRESH2O Ο.Ε., την εταιρία που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί το pure-fresh2o.gr. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από το pure-fresh2o.gr λόγω ακύρωσης ή επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται ο λογαριασμός της ίδιας πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

02. Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον Αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα - κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εταιρείας είναι: Alpha Bank IBAN: GR2501401590159002002020895 Εθνική Τράπεζα Ελλάδος IBAN: GR1301101330000013300846972 και Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR8801710460006046163278598  Δικαιούχος λογαριασμού: Α. ΑΒΔΟΥΛΟΣ Ν. ΡΙΖΟΣ PURE FRESH2O Ο.Ε.  Στα στοιχεία καταθέτη πρέπει να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή και ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται εν συνεχεία ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση info@pure-fresh2o.gr. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ χρέωση εμβάσματος επιβαρύνει τον καταθέτη και όχι την εταιρεία μας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί.  Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

03. Αντικαταβολή

Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας. Ο πελάτης που επιλέγει την αντικαταβολή, επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση 2€. Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2, τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με την χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου (πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι (PayPal), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ).

04. Μετρητά κατα την παραλαβή σας απο το κατάστημα

Παραγγείλετε online από το pure-fresh2o.gr και παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει απο το κατάστημα Αναγεννήσεως 12Α, Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2, τα παραστατικά προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής) και επαγγελματίες (τιμολόγια) άνω των 500€ δεν μπορούν να εξοφλούνται τοις μετρητοίς (ή με αντικαταβολή), αλλά με την χρήση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού μέσου (πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικό πορτοφόλι (PayPal), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κλπ).

Τρόποι αποστολής / παραλαβής

01. Αποστολή με courier

α) Οι αποστολές γίνονται με Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα και το κόστος αποστολής διαμορφώνετε με την αγορά των προϊόντων .

β) Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ 

γ) Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

02. Παραλαβή από το κατάστημά μας 

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε Παραλαβή από το κατάστημα. Μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία της παραγγελίας σας θα λάβετε σχετική ενημέρωση (sms ή email) προκειμένου να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Αναγεννήσεως 12Α, Μεταμόρφωση. Παραλαβές γίνονται Δευ-Σαβ  (09:00-14:00), Τρι-Πεμ-Παρ (09:30-14:00 / 17:30-21:00). Οι παραγγελίες παραμένουν ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, μετά το πέρας των οποίων ακυρώνονται.